Blogu` lu` Catalin

linii, curbe si pitici

ca pasarea cerului

La un an dupa primul zbor telecomandat am mai facut un pas … am montat pe un planor o camera video si un emitator, iar jos am avut receptor si ochelari video … rezultatul … greu de exprimat in cuvinte :)

Am pus si un filmulet (nu e facut de mine) care arata cam cum se vede printr-un asa sistem.

strutocamila

zbor

March 02, 2009 By: Catalin Categorie: pitici Taguri: ,

6 Comments to “ca pasarea cerului”


 1. Esti un om plin de talente si tenace. Acest mod de relaxare, contempland rezultatele propriei tale creatie, este unic in felul lui.
  Felicitari. Parintii tai trebuie sa fie mandri de tine, au si de ce. Superba realizare. Da’ piesa la pian e interpretata de tine? (muzica de la filmulet). Iti doresc toata fericirea ce si-o poate dori un om. Si multumim pentru ajutorul tau, si pentru aceste filmulete, care ne mai descreteste fruntile.

  1
 2. Piesa nu e interpretata de mine, am o clapa pe acasa dar s-a pus un strat gros de praf pe ea …

  singura ‘chestie’ interpretata de mine la pian ar fi aici: http://www.macsim.ro/music/Eo%20-%20random%20piano.mp3 :)

  2
 3. Piesa interpretata la pian, indicata in link-ul de mai sus, “dezvaluie” un monolog apecific tineretii. Ma rog, fiecare “vede” o piesa,cum vrea. Oricum, piesa “spune” multe.Daca ai compus-o tu, atunci meriti toate laudele. Daca nu ai compus-o tu, atunci meriti toate laudele.

  3
 4. Sa-ti dea bunul Dumnezeu numai bucurii, fericire, sanatate si Sarbatori fericite!

  4
 5. Eu iubesc mult natura. In mod deosebit, natura neinvadata de om, dar si natura unde omul a creat o simetrie in aranjament (faimoasele gradini). De aceea iti urmaresc, in mod deosebit, aceasta sectiune: “Ca pasarea cerului”. Acum urmeaza o sesiune grea, dar sunt sigura ca, dupa ce vom trece cu bine si aceste examene, vei iesi la locul tau preferat, cu “jucaria” ta preferata.
  Mult succes in sesiune!!
  (eu sunt foarte stresata, pentru ca nu avem nici un indiciu asupra grilelor pentru aceasta sesiune, dar le invat pe cele de la simulare).
  Multumesc mult pentru ajutor. Toata lumea te pretuieste.

  5
 6. “Am mai imbatranit cu un an, dar si cu un semestru la facultate.”

  Daca ai imbatranit cu un an, inseamna ca ai sarbatorit.
  Toti colegii si colegele tale iti uram “La multi ani”

  6


Tu ce parere ai?