Blogu` lu` Catalin

linii, curbe si pitici

de sfarsit de an

A fost cel mai negru an din multe puncte de vedere.Dar ,  cu optimismul care ma caracterizeaza …  sunt sigur ca se poate si mai rau.

Va fi un an fara planuri, fara rezolutii, voi lua cate o zi la rand si o sa accept ce o sa-mi ofere.

Bafta tuturor!

[mp3player width=460 height=60 config=fmp_jw_widget_config.xml file=http://www.macsim.ro/mp3/Stefan_Hrusca-Ruga_pentru_parinti.mp3]

December 31, 2009 By: Catalin Categorie: diverse

4 Comments to “de sfarsit de an”


 1. Simt multa tristete in cuvintele tale. Stiu ca ti-ai pierdut tatal, stiu cum e si stiu ca ti-e greu. Esti tanar si cu siguranta mai ai multe de primit de la viata. Important este ca nu ti-ai pierdut optimismul. Iti doresc sa ai un an mai bun, sa fii sanatos si sa ai in continuare grija de noi cei care depindem de tine. Iti multumesc pt.melodie, Hrusca e si preferatul meu.

  1
 2. este prima zi a anului 2010 si iti urez sa fii sanatos si fericit,sa ai linistea curajul si puterea de care ai nevoie sa poti temina cu bine tot ce ti-ai propus.La multi ani!

  2
 3. Stiu ca ai trecut prin momente grele (mi-am dat seama cand am vazut ca ai pus melodia lui Hrusca, care de fiecare data ma emotioneaza la fel, si apoi am vazut ce-a scris Cristina) iti doresc sa depasesti aceste momente cu bine si sa ia un 2010 cu impliniri si realizari, alaturi de cei dragi,sa-ti urmezi calea si sa ai curajul sa-ti inplinesti visele.
  Suntem cu gandul alaturi de tine si-ti multumim pt ca ne ajuti prin munca ta.
  LA MULTI ANI ! si bafta in sesiune.

  3
 4. Este primul meu mesaj catre tine si sincer am simtit nevoia sa-ti spun ca sunt cu adevarat alaturi de tine; stiu cat de mult inseamna sa-ti pierzi un parinte (mi s-a intamplat si mie), dar te asigur ca de acolo dintr-o stea, tatal tau vegheaza sa-ti implinesti visele si sa te bucuri de viata. Sa stii ca ti-ai facut multi prieteni ajutandu-i sa treaca examenele cu bine datorita initativei tale cu testele. Anul trecut, dupa primul examen unde am luat nota ingrozitoare 6, te-am descoperit si am rezolvat o mare problema a invatatului luand numai note super. Iti multumesc din toata inima, Dumnezeu sa te aibe in grija lui!

  4


Tu ce parere ai?