Blogu` lu` Catalin

linii, curbe si pitici

Modificari

Probabil ati observat ca a aparut la afisarea rezultatului unui test si o chestiune care se intituleaza “Situatie invatare” (probabil puteam gasi si ceva mai inteligent).

Ei, acolo arata cam cum sta treaba cu intrebarile, cu rosu arata intrebarile care le-ati gresit, cu verde cele care sunt bune, si cu gri cele care nu le-ati parcurs inca sau sunt in stadiu intermediar (odata ati raspuns corect si odata gresit).

Modificarea nu intervine atat acolo cat in modul in care noile teste sunt generate: In momentul in care apasati ‘Alt test’ programul genereaza testul in functie de ‘situatia invatarii’. Astfel au prioritate intrebarile la care ati raspuns anterior gresit, apoi cele care nu le-ati parcurs si abia apoi cele la care ati raspuns corect anterior. Astfel programul o sa va dea o intrebare pana o invatati, si va asigura ca o sa parcurgeti toate intrebarile.

Pe mine sincer ma ajuta varianta asta, dar daca sunt cereri pot sa o dezactivez.

Momentan nu exista o posibilitate de salvare a ‘situatiei’,  asadar in fiecare zi o veti lua de la capat :)

P.S.  Nu va scriu despre examen pentru ca la Iasi nu s-a dat, scrie mare pe usa ca se vor da in zilele de 18-21 intre orele 10 si 17.

January 16, 2010 By: Catalin Categorie: dev, scoala Taguri: , ,

4 Comments to “Modificari”


 1. suuperr ingenioasa chestia asta ne ajuta foarte mult….multumim ca te gandesti la noi

  1
 2. Sunt de aceeasi parere cu clemy….e superr….
  Asta ne ajuta si nu mai e nevoie sa notam intrebarile care nu le-am stiut etc.Multumin ca te-ai gandit la noi.
  apropo de examene, si la Deva s-au dat pana la ora 10, la restul ne-a zis sa mergem maine sau in cursul saptamanii.

  BAFTA la examene !!!!!!!!

  2
 3. Catalin iar ai dovedit ca esti un tip tare; era exact ce doream in privinta testarilor!Multumim si asteapta sa vezi ca vor curge si multumirile altora care sigur vor lua examenele datorita tie care ai usurat munca tuturor.

  3
 4. Inovatia asta cu care ai venit la teste se dovedeste extrem de eficienta. Greu de crezut ca cineva s-ar putea pregati daca are doar o zi intre examene dar…se poate.Si poate obtine chiar nota maxima. Deci iti multumesc din nou pentru bunatatea si priceperea ta.

  4


Tu ce parere ai?