Blogu` lu` Catalin

linii, curbe si pitici

Tu cum ti-ai petrecut sfarsitul lumii?

Umbla vorba ca azi ar veni sfarsitul.

Daca presupunem ca ar fi adevarat voi ce ati face?

Eu am venit in unul din locurile mele preferate din iasi, departe de lume.
Aici am vorbit cu vacile, am fugarit doi iepuri, am ascultat muzica naturii departe de zgomotul orasului si am mirosit iarba tanara.
Apoi m-am asezat la umbra unui molid batran si i-am citit cateva pagini din o carte, deranjat fiind doar din cand in cand de fluturi si albine.

Nu m-ar deranja daca m-ar prinde sfarsitul intr-un astfel de loc (nu ca l-as astepta prea devreme)

image
image

May 21, 2011 By: Catalin Categorie: foto Taguri:

1 Comments to “Tu cum ti-ai petrecut sfarsitul lumii?”


  1. Interesant ca in asteptarea sfarsitului lumii ai incercat o simulare pe o bucatica de Rai. Tipic, nici nu ma asteptam la altceva de la tine fiindca tu vezi fiecare culoare, fiecare miscare, fiecare particica de frumos si cu ochii sufletului si nu vad de ce n-ai fi rasplatit pentru asta. Sa-ti raspund la intrebare, eu mi-am petrecut sfarsitul lumii in familie. Intamplator( sau nu) fiind sarbatoare, ne-am intalnit sa comemoram trecerea in nefiinta a tatalui meu. Am petrecut o buna parte a zilei bucurandu-ma de faptul ca am o familie, ca ne iubim unii pe altii, ne-am luat la revedere cu dorinta ca daca se intampla sa fim impreuna si pe partea cealalta si am plecat la invatat, ca aveam examen a-2-a zi si ceva imi spunea ca totusi o sa apucam si ziua de maine si ca sigur cineva a avut ceva de castigat din isteria creeata. Oricum, am convingerea ca nu ne este dat sa stim exact cand va veni sfarsitul cu adevarat.

    1


Tu ce parere ai?