Blogu` lu` Catalin

linii, curbe si pitici

Ultimul semestru

Multa bafta celor care au inceput astazi sesiunea (inclusiv mie)!

Celor care adauga teste pentru alte facultati/ani le reamintesc sa ma atentioneze daca adauga un test si l-au verificat, pentru a-l face public.

May 17, 2010 By: Catalin Categorie: diverse

7 Comments to “Ultimul semestru”


 1. Multumesc mult pt. urari, chiar am mare nevoie semestrul asta. Noi (anul II) incepem mai tarziu sesiunea, la inceputul lunii iunie. Din pacate, desi au afisat programul examenelor sunt foarte multe neconcordante, in sensul ca la se gaseste o lista de materii si subiecte la care, la unele dintre ele nici macar nu dam examen iar in sunt postate 3 sinteze mari si late, din care doar una e utila, celelalte n-au nici o legatura cu ce avem noi nevoie. Am gasit intr-adevar teste la tine pe site pt. o parte din examene la anul II si pt. altele la anul III ( de unde deduc ca la aceste materii s-a dat examen in anul III pana acum). Eu voi lucra acele teste orice ar fi, sper doar sa-mi porti noroc si de data aceasta ca si pana acum, daca nu, cu siguranta nu te fac pe tine responsabil.

  1
 2. Observ ca mi-a disparut din text ce aveam in paranteze. Deci, dupa ,,in sensul ca la,, urma ,,avizierul virtual,, si putin mai incolo in fraza, dupa ,,iar in,, urma ,,biblioteca virtuala,,. Spune-mi si mie te rog de ce nu s-a incarcat si textul din paranteze?

  2
 3. multumim din suflet pentru tot,dar noi anul lll mai avem modulul
  de padagogie,ne mai poti ajuta pe ultima suta de metri?teste ptr.ex final
  dppd?

  3
 4. nu stiu cum.invatama!

  5
 5. revin si te rog sa intri pe roadiro la “examen final dppd”si sa incerci tu sa iei grila de acolo,si sa ne ajuti.multumesc anticipat.

  6
 6. Am intocmit o grila ptr licenta la Sociologie Spiru Haret, sper ca este bine facuta si nu mai trebuiesc modificari de facut. Multumesc

  7


Tu ce parere ai?