Blogu` lu` Catalin

linii, curbe si pitici

Unde a ajuns tehnologia

Am ajuns pe la Botoșani să-mi culeg buletinul, are oarecum legatură cu subiectul, pentru că nu s-au chinuit măcar să-mi scoată efectul de “ochi roșii” … așadar în noul buletin sunt un fel de vampir :)

Dar nu despre asta vroiam sa scriu. Mama are lumânări electrice!

Chiar nu sunt la curent cu subiectul, dar mă aștept să fie deja slujbe și acatiste online :)

April 22, 2011 By: Catalin Categorie: diverse Taguri: ,

5 Comments to “Unde a ajuns tehnologia”


 1. Cristos a inviat! Se pare ca ai o mama foarte moderna. Mai intai se opune sa-ti tunzi pletele si-apoi isi cumpara lumanari ultimul racnet. E tare de tot! In privinta acatistelor online, din ce-am vazut intr-un reportaj la televiziune, ele chiar exista. De necrezut, dar da, s-a ajuns si aici. Tu pe care le preferi? Ma refer atat la lumanari cat si la slujbe. In privinta ”buletinului de vampir” nu-ti face probleme, cred ca marea majoritate avem de-astea, suntem o natiune de …vampiri daca altceva mai bun nu putem fi. Dar, ce mai conteaza, asa cum spuneam si altadata, au si ei specialistii lor…

  1
  • Ma gandeam ca nu ma lasa sa ma tund pentru ca era sarbatoare. Ce e drept iesi mai ieftin cu lumanarelele alea. Sincer eu prefer lumanarile parfumate, si nu am nici o preferinta fata de slujbe :)

   2
 2. Buna…..Cata,de fiecare data ne surprinzi si ne amuzi cu comentariile tale,cu retetele,cu fotografiile (minunate). Sa stii ca cel putin mie imi dau o stare de buna dispozitie si imi place sa le citesc.Sa te tina naravul asta pentru ca eu si dupa ce terminam anul 3 o sa mai vizitez siteul tau.
  A, si cu-ntarziere,daca mai primesti,iti transmit un sincer LA MULTI ANI ! pt ziua ta,sanatate si bafta-n toate,sa-ti gasesti calea si sa-ti implinesti visele alaturi de cei dragi.
  Sa ne tii pumnii !!!!!!
  Pupici la toti colegii, spor la-nvatat si bafta-nsesiune !!!!!!!!!
  S-aveti un weekend minunat !!!!!

  3
 3. Sesiunea incepe in 16 mai si se termina in 28 mai,la Deva avem primul examen in 17 si ultimul in 28.
  Noapte buna….

  5


Tu ce parere ai?