Change

 

“Change will not come if we wait for some other person, or if we wait for some other time. We are the ones we’ve been waiting for. We are the change that we seek.”
― Barack Obama

Am avut astazi o discutie interesanta cu un fost preot. Nevasta si-a gasit altul, a divortat, si el a ramas fara nimic (daca divortezi nu mai ai dreptul sa intri in altar cica), copii , casa (parohiala), a ajuns pe strazi. A reusit totusi sa-si pastreze cat de cat simtul umorului spunand ca “M-am certat cu Seful … ”

Nu imi place sa dau sfaturi, dar m-am vazut in proasta ipostaza de a fi ipocrit, i-am repetat timp de 2 ore chestii pe care mi le-au spus altii in astea doua luni, lucruri pe care, in mare nu le-am crezut, nu le-am acceptat, nu le-am aplicat.

Dar un singur lucru am crezut si inca cred, totul tine de schimbarea atitudinii. Oamenii nu se schimba niciodata, tot ce se schimba este perspectiva asupra diverselor lucruri/evenimente care ii inconjoara. Cu o atitudine gresita nu reusesti decat sa te afunzi ca intr-o mlastina.

July 08, 2012 By: Catalin Categorie: diverse Taguri: ,


Tu ce parere ai?