Test Center

21 thoughts on “Test Center”

 1. Este Foarte interesant programul Ro îngrijire PE l-ati. Dar o Nu incercat si imi incarca testu. Dupa ce l-am editat si l-am salvat cand sa rulez testul Este acesta incarcat Nu.
  Poate ma ajutati?

  1. Asigurati-va ca aveti minim 15 intrebari in test. eventual trimiteti-mi testul pe email (fisierul tq1) si ma uit si eu care e problema

   1. Da, dupa ce am introdus mai mult de 15 intrebari mi s-a incarcat testul.
    Daca sunt mai mult de 15 intrebari testul arata tot 15. Cum le selecteaza, sau cate alege din fiecare sectiune, cum calculeaza nota?
    Poate im dati mai multe detalii.
    De ce nu pot sa imi arate 20 de intrebari, as dori sa il folosesc pentru unele testari, pe calculator.
    Va multumesc.

    1. De ce testul arata numai 15 intrebari chear daca am trecut 20 intrebari. Cum le selecteaza, sau cate alege din fiecare sectiune, cum calculeaza nota?
     Poate im dati mai multe detalii.
     De ce nu pot sa imi arate 20 de intrebari, as dori sa il folosesc pentru unele testari, pe calculator.
     Va multumesc.

    2. Salut,
     Poti sa alegi numarul de intrebari afisate.
     Programul pentru calculator (testcenter) ia aleator un nr de intrebari din total, indiferent de sectiuni. Nota e calculata procentual functie de nr de intrebari gresite.
     Eventual va pot face o versiune speciala.

 2. Sunt interesat de o versiune, apropiata de cea prezentata in programul pentru calculator (testcenter), dar cu urmatoarele cerinte:
  – sa poata fi denumita fiecare sectiune;
  – sa se aleaga aleatoriu, din fiecare sectiune, un numar egal de intrebari,netinand cont de cele la care s-a raspuns gresit;
  – testul sa aiba 25 de intrebari;
  – sa calculeze nota pe sectiuni si pe total test;
  – sa poata fi salvat, apoi tiparit;
  Crezi ca se poate ?

  1. L-as publica cu placere, insa ar fi fost bine sa-l verifici inainte.
   E ‘varza’ ca sa nu zic altfel :)

 3. Ce parere ai Catalin ?
  Sunt interesat de o versiune, apropiata de cea prezentata in programul pentru calculator (testcenter), dar cu urmatoarele cerinte:
  – sa poata fi denumita fiecare sectiune;
  – sa se aleaga aleatoriu, din fiecare sectiune, un numar egal de intrebari,netinand cont de cele la care s-a raspuns gresit;
  – testul sa aiba 25 de intrebari;
  – sa calculeze nota pe sectiuni si pe total test;
  – sa poata fi salvat, apoi tiparit;
  Crezi ca se poate ?

 4. Salut Catalin. Am downloadat de la tine de pe site progrmul de generat grile. Ma pregatesc pentru licenta la Geografie si am incercat sa folosesc programul ExamView….dar m-am lasat batut pentru ca mi se pare mult prea complicat si da foarte multe erori. Am folosit si programul tau…insa….am am o nelamurire: dece nu da intrebarile asa cum le incarc si le da amestecate ??? Eu licenta o am pe 5 iulie…daca eu iti dau grila pentru licenta cam in cat timp ai putea sa o faci in ExamView ??? Grila are 256 intrebari Multiple Choise si doar 2 in care trebuie sa completezi cuvintele. Ms.

  1. Salut Andrei,
   Cand importa intrebarile iti apar amestecate sau cand faci testele?
   E normal sa-ti dea amestecate parerea mea, la fel ca si la examen ;)
   Nu am nici o experienta cu ExamView, asa ca nu te pot ajuta.

 5. Buna ziua. Am adaugat un test pe http://teste.macsim.ro. Cu succes. Insa nu il pot vizualiza (decat sterge si edita). Puteti sa ma ajutati? Se numeste SOWindows si imi este necasara existenta lui online pana saptamana viitoare. Multumesc.

 6. Buna, am adaugat un test pe http://teste.macsim.ro. insa nu il pot vizualiza nici eu nici colegii mei.Este la SJA AP AN 2 SEM 2 si este pentru Politica publica.Avem vreo sansa sa putem lucra pe el pana se termina sesiunea?
  Multumesc !

 7. AM adaugat inca doua teset pentru lilcenta la SJA Brasov
  – drept constitutional
  – toate la un loc

  daca poti sa le publici .
  Mersi
  Succes pe mai departe

 8. buna,as vrea sa te rog si eu cva…daca ti/as trimite grilele pt licenta drept le/ai putea posta tu,eu am incercat da nu ma descurc..te rog din suflet.ms

  1. Buna, Din pacate sunt foarte ocupat in ultima vreme si nu prea apuc. Poti totusi sa-mi trimiti, si o sa incerc saptamana viitoare (daca nu e prea tarziu)

 9. bimi lasi o adresa de email sa ti le trimit..oare pe lluni ai putea sa le pui ca marti avem ex de licenta..ms mult

 10. te rog mult de tot dk poti sa ne ajuti cu incarcarea pe site a grilei pt licenta drept iulie,am incercat si nu reusesc.iti multumesc

 11. Va rog sa imi spuneti daca imi pot schimba parola si cum fac, ca testele mele sa fie vazute de toata lumea ? Am adaugat o gramada de teste si nu le pot vedea decat eu. Este pacat sa nu le poata folosi si colegii de “suferinta”…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *