Primul meu semi-maraton :)

M-a prins iar concediul pe nepregatite, si cum nu am reusit sa iau o decizie cu privire la destinatie, mi-am propus sambata sa-mi indeplinesc obiectivul de a alerga 20km pana pe 30sept (vorba aia, ce e facut e bun facut).

Ca orice lucru bun, l-am inceput cu o bere neagra pentru hidratare:) Apoi mi-am facut un mix de Getorade si apa cu vitamine pe care l-am turnat in rucsacul de hidratare si am pruces la drum. Traseul pe care alerg de obicei este scurt, si riscam sa ma plictisesc tot facand ture, asa ca am improvizat, am iesit din oras pana am auzit in casti 10km. Alergarea pe marginea strazii are si o parte buna, griblura e mai blanda cu incheieturile, insa piciorul nu aterizeaza drept , cel stang fiind mai afectat de inclinarea strazii, si incepuse sa ma deranjeze, dar dupa cei 10km m-am intors tot pe sensul ala al strazii si a fost mai ok . La intoarcere am urcat dealul copoului (mai mult pentru a fi mai aproape de civilizatie in caz ca cedeaza ceva) si a fost destul de reconfortant pentru incheieturi la deal, insa la vale am fost nevoit sa reduc viteza, si dupa vreo doua opriri pe la semafoare m-am cam blegit :) Noroc de muzica din casti care impunea un ritm mai alert :)

Cu vreun km inainte de casa mi s-a terminat si apa, am estimat destul de bine consumul, cam 1.2l  ar fi mers totusi un 1.5 :)

Nu ma laud cu timpul scos, dar pentru un prim semi-maraton eu zic ca e ok . Oricum, cred ca asta e limita maxima pe care o pot indura legaturile mele bolnavicioase.

Ce ar mai fi de precizat, imaginea de pe fata unor oameni, cu sistemul de hidratare probabil aratam ca un Borg :)

Da, e o postare de lauda, si ce-i cu asta? :P

One thought on “Primul meu semi-maraton :)”

  1. Da, corect, si ce daca te lauzi? E blogul tau, poti sa te lauzi cat vrei pe el :) Eu te intreb, si-mi amintesc ca te-a mai intrebat cineva asta pe facebook, tu esti om sau ce esti? Ca zau, cu toate graficele astea si cu toate masuratorile, arata a science fiction :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *