Minciuna are picioare

De cand m-am angajat fac aproximativ 100km/luna pe jos.

Tot mergand asa mai prind uneori fara sa vreau tot felul de conversatii, printre care si multe gogonate.

Cele mai multe le aud de la unele cucoane, probabil si din cauza ca ‘semnalul’ lor este mai puternic :)

Va prezint mai jos cateva exemple.

O tantza imbracata cam gresit pentru temperaturile de afara (probabil venita recent din tarile calde), trece strada in graba:

“Nu sunt momentan in Romania, o sa vin peste vreo doua saptamani … “

O doamna care mergea agale pe bulevard:

“Va sun de la birourile Avon, in legatura cu … “

O cucoana care se indeparta in pas grabit de Mall:

“Unde esti acum? In Mall la parter? Urca si ma gasesti la etajul 2. Te astept!”;

Nu stiu daca minciuna are picioare scurte insa e clar ca minciuna mobila e tare la moda :)

4 thoughts on “Minciuna are picioare”

  1. Marturisesc ca mi-era dor de articolele tale, astea, care ma fac sa rad. Imi dau seama ca nu mai ai chef si timp sa scrii daca faci aproximativ 3 km pe zi numai drumul de-acasa la serviciu si invers, basca orele de lucru si ce alte treburi oi mai fi avand si tu ca omul. E bine macar ca ai antrenament. Si mai bine ar fi fost daca ai fi putut sa mergi la serviciu cu bicicleta, dar te risti prea mult. Te poti trezi cu bicicleta furata si calcat de masina, amandoua in aceeasi zi. In ce priveste articolul, parerea mea e ca in primul caz, cel mai probabil pe tipa o sunasera cei de la Fisc, de-aia nu era in tara…In cel de-al 2-lea caz, in tara de origine a Avon, nu gasesti in niciun magazin produsele lor la raft, pe cine am intrebat mi-a zis ca n-a auzit, numai in Romania au niste birouri vaste…In ultimul caz, nu pot decat sa ma intreb ce-o fi fost in capul ei? Oricum sunt sigura ca toate aceste personaje, ca si multe altele aveau ”sonorul” dat tare. Sa mai scrii, ca-mi place!

  2. Interesant si amuzant….Pana vine prima zapada, ai ocazia sa scoti un mic volum…
    O idee….mergi in cea mai jalnica bodega,comanda o bere….,bea-o incet si asculta comentariile …..consumatorilor…..tine-ti hohotele in frau….afiseaza o privire ganditoare…(ma scuzi ca ma adresez la persoana a II a sg.dar asa vad ca scriu mai toti comentatorii) Cu bine, D.Iftimie

    1. Mai interesant e sa te introduci in discutiile lor, aproband in mare parte, si contrazicand doar uneori … Cand vorbesc doar intre ei auzi doar mica parte din perle :)

  3. Si mai bine…intr-o astfel de “discutie”poti urmari latura..”.filozofica” ce zace ascunsa in mai toti dintre noi.Faptul ca esti licentiat in psihologie,iti poate fi de ajutor…Numai bine

Leave a Reply

Your email address will not be published.