Modificari la TestEditor

Pana acum erau doua metode de adaugare a testelor, una mai rapida dar la care se poate gresi usor…  si alta  folosind TestEditor, dar in care trebuiau introduse toate intrebarile pe rand.

Daca tot am scapat de sesiune mi-am facut putin timp si am incercat sa imbunatatesc putin introducerea testelor in TestEditor.

Am mai adaugat un  meniu , File->”Incearca import” pe care daca il accesati va apare o fereastra cu o casuta in care dati paste (CTRL+C) la continutul grilei dorite (Dati CTRL+A in word/wordpad apoi CTRL+C sau click dreapta-> copy).

Daca apasati pe butonul ‘Proceseaza’, programul va incerca sa ‘ghiceasca’ intrebarile si sectiunile aferente lor, afisand rezultatul intr-o fereastra de confirmare. Daca acceptati rezultatul, se vor incarca automat in TestEditor sectiunile si respectiv intrebarile.

Majoritatea grilelor cu care am testat se incarca fara probleme, insa e posibil ca unele (in special cele care au fost modificate) sa nu functioneze. Daca incercati si apar erori sau nu sunt recunoscute corect intrebari/raspunsuri va rog sa-mi trimiteti grila sa o investighez.

In principiu conditia principala pentru ca intrebarile sa se importe corect este sa existe linia ANS: <raspuns> la sfarsitul intrebarii (si al variantelor de raspuns).

Noua versiune poate fi downloadata de aici http://teste.macsim.ro/test-center

Bafta,

Catalin

May 31, 2010 By: Catalin Categorie: dev, scoala Taguri: ,


Tu ce parere ai?