Modificari la TestEditor

Pana acum erau doua metode de adaugare a testelor, una mai rapida dar la care se poate gresi usor…  si alta  folosind TestEditor, dar in care trebuiau introduse toate intrebarile pe rand.

Daca tot am scapat de sesiune mi-am facut putin timp si am incercat sa imbunatatesc putin introducerea testelor in TestEditor.

Am mai adaugat un  meniu , File->”Incearca import” pe care daca il accesati va apare o fereastra cu o casuta in care dati paste (CTRL+C) la continutul grilei dorite (Dati CTRL+A in word/wordpad apoi CTRL+C sau click dreapta-> copy).

Daca apasati pe butonul ‘Proceseaza’, programul va incerca sa ‘ghiceasca’ intrebarile si sectiunile aferente lor, afisand rezultatul intr-o fereastra de confirmare. Daca acceptati rezultatul, se vor incarca automat in TestEditor sectiunile si respectiv intrebarile.

Majoritatea grilelor cu care am testat se incarca fara probleme, insa e posibil ca unele (in special cele care au fost modificate) sa nu functioneze. Daca incercati si apar erori sau nu sunt recunoscute corect intrebari/raspunsuri va rog sa-mi trimiteti grila sa o investighez.

In principiu conditia principala pentru ca intrebarile sa se importe corect este sa existe linia ANS: <raspuns> la sfarsitul intrebarii (si al variantelor de raspuns).

Noua versiune poate fi downloadata de aici http://teste.macsim.ro/test-center

Bafta,

Catalin

2 thoughts on “Modificari la TestEditor”

  1. AM o rugaminte mare. am scris teste separate cu cate o sectiune si vreau sa le grupez intr-un singur test. am vreo sansa sau trebuie sa le scriu din nou pe toate? adaugand la fiecare capitol care o sectiune. id-ul meu de mess este constantin.hopic.

  2. Bună ziua!
    Scuze pentru deranj! Testul Lb. Engleză( Drept, an III,sem I) dă eroare adică, nu recunoaşte răspunsurile corecte ( apar tot cu roşu ca şi cele greşite).Mulţumesc frumos!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *