Modificari

Probabil ati observat ca a aparut la afisarea rezultatului unui test si o chestiune care se intituleaza “Situatie invatare” (probabil puteam gasi si ceva mai inteligent).

Ei, acolo arata cam cum sta treaba cu intrebarile, cu rosu arata intrebarile care le-ati gresit, cu verde cele care sunt bune, si cu gri cele care nu le-ati parcurs inca sau sunt in stadiu intermediar (odata ati raspuns corect si odata gresit).

Modificarea nu intervine atat acolo cat in modul in care noile teste sunt generate: In momentul in care apasati ‘Alt test’ programul genereaza testul in functie de ‘situatia invatarii’. Astfel au prioritate intrebarile la care ati raspuns anterior gresit, apoi cele care nu le-ati parcurs si abia apoi cele la care ati raspuns corect anterior. Astfel programul o sa va dea o intrebare pana o invatati, si va asigura ca o sa parcurgeti toate intrebarile.

Pe mine sincer ma ajuta varianta asta, dar daca sunt cereri pot sa o dezactivez.

Momentan nu exista o posibilitate de salvare a ‘situatiei’,  asadar in fiecare zi o veti lua de la capat :)

P.S.  Nu va scriu despre examen pentru ca la Iasi nu s-a dat, scrie mare pe usa ca se vor da in zilele de 18-21 intre orele 10 si 17.

January 16, 2010 By: Catalin Categorie: dev, scoala Taguri: , ,


Tu ce parere ai?