Wikileaks in Romania

Nu prea m-a pasionat subiectul Wikileaks, insa am ramas surprins aseara cand am deschis Hotnews sa vad o multitudine de articole pe aceasta tema.

Nu o sa comentez continutul “telegramelor” pentru ca din punctul meu de vedere pot fi considerate ceva in genul biletelelor din clasele primare, doar barfa, fara nici o dovada.   Acest lucru este intarit si de mare parte din autorii de drept a informarilor, (ex: Bogdan Chireac)

Ce ma sperie insa,  este modul in care toti jucatorii din politica locala se duc si dau cu subsemnatul la o institutie straina, facandu-ma sa privesc acest lucru ca pe o tradare, sau cel putin spionaj in folosul altei tari, nefiind cu nimic mai prejos decat informarile la Securitate a celor care au colaborat si intr-un fel sau altul inca o fac.

Americanilor chiar nu ai ce sa le reprosezi, prosti sa fie sa nu asculte din toate directiile, pentru a-si putea forma o parere informata. Ii compar insa cu romanul care se uita la posturile locale de stiri, incercand sa-si dea seama ce se intampla cu adevarat.  Ii compatimesc :)

Nu stiu cum se face dar cred ca presa este in extaz perioada asta, au avut intr-una subiecte in ultimele luni. Abia mai reusesc saracii sa acopere si Japonia, si Libia si Wikileaks, incercand totusi sa nu neglijeze nici famiile Moni/Iri si Oana/Pepe :)

One thought on “Wikileaks in Romania”

  1. La capitolul asta, nu pot sa spun decat ca nu ma mai mira nimic la Romania zilelor noastre. Cum calific eu comportamentul unor oameni care se presupune ca…ne reprezinta? Ca la mahala sau ca la piata, desi am impresia ca si vanzatoarele de zarzavaturi au mai multa demnitate.

Leave a Reply

Your email address will not be published.