Afisare teste tip nou

M-am trezit de dimineata si din lipsa de ocupatie am facut ca pe site-ul de teste sa se poata face afisare intr-o modalitate similara cu ce e pe Blackboard (din ce imi amintesc).

Pentru a accesa noua modalitate de afisare trebuie sa bifati “Afisare tip nou” inainte de a finaliza testul sau de a incepe alt test.

Daca noua metoda va fi primita bine o voi face implicita.

Pentru cine a uitat siteul: Teste Online

8 thoughts on “Afisare teste tip nou”

 1. Am intrat putin pe teste sa vad cum arata si am o problema care nu cred ca e de la calculator, asa ca te rog verifica tu. Mie mi se suprapune partea aia in care apare nr. intrebarii si MULTISELECT peste enunt, nu peste tot enuntul , doar peste o parte din el si nu pot sa-l citesc. Ce ma uimeste e ca de fiecare data cand intru pe teste sunt cateva zeci de utilizatori si mai e pana intram in sesiune.

  1. Multumesc pentru atentionare. Nu testasem in Firefox 4 pentru ca de obicei nu apar probleme acolo. Si tocmai el fu cu motz data asta :) Am rezolvat.
   Asa e, sunt mai multe persoane care fac teste, in total cam 50-60 de persoane pe zi, am ramas surprins cand m-am uitat pe statistici, de obicei era liniste intre sesiuni.

 2. In principiu nu-i nimic rau ca se pregatesc oamenii din vreme si cand au timp, mai faceam si eu asta candva dar m-am lecuit in sesiunea trecuta cand a trebuit sa o iau de la capat cu testele noi fiindca intrebarile erau total diferite. In privinta programului de testare, daca ma-ntrebi pe mine era super ok si-asa, acum este stii tu cum se spune…mura-n gura. Acum opreste-te caci mi-e teama ca in curand o sa gasesti o modalitate sa nu ne mai deplasam nici la salile de examen (si-as scuti si eu cateva milioane banii de naveta)!

 3. Buna….Catalin,multumim pt tot ceea ce faci pt noi.Am citit noutatile postate de tine…m-am amuzat teribil la povestea pestelui care in final a ajuns sa fie asa de frumos aranjat pe platou ca parca se simtea si mirosul pana la noi.Superbe si floricelele,ai adus primavara si pe site-ul tau (felicitari si pt schimbarea la fata a paginii) si la noi;esti mereu inventiv si amuzant si ai talent la scris, reusesti sa redai foarte bine totul,sa nu te schimbi.Mersi si pt efortul care l-ai facut ca sa schimbi afisarea testelor, dar am o-ntrebare : de ce la mine nu merge noua testare ? Am intrat pe testul de psihiatrie de anul 3 si am facut cum ai spus tu si nu-mi afiseaza formatul nou, dupa ce termin testul bifez in casuta finalizeaza testul si in cea afisare de tip nou si nu-mi iese.Ce fac gresit ? Ori azi sunt prea obosita si nu mai gandesc limpede !? Lumineaza-ma te rog.Iti doresc o seara linistita si o saptamana minunata.Ii salut si pe colegii care vad ca s-au apucat deja de-nvatat.Ne mai auzim…pupici

  1. Rezultatul iti este afisat in formatul vechi, pentru a putea vedea usor ce/daca ai gresit.
   Apasa pe ‘alt test’ si vezi ce se intampla.

 4. Am uitat sa-ti spun ca s-a rezolvat, acum arata perfect comparativ cu dezastrele pe care le-am vazut in grilele de examen in sesiunea trecuta. Pe cuvantul meu au mare nevoie de cineva mult mai bine pregatit sa se ocupe de Platforma Blackboard. Am colega care a pierdut unul dintre examene fiindca grilele aratau atat de haotic incat s-a pierdut de tot si mi-a spus ca nu a-nteles nimic, iar mie personal mi-au trebuit 11 minute sa ma asigur ca am selectat raspunsurile corecte si m-au trecut toate traspiratiile. De obicei nu depasesc 3 min. cu tot cu verificat cap-coada. Norocul meu ca eram f. bine pregatita ca nu stiu daca reuseam sa iau nota aia care-mi place mie cel mai mult. N-ai vrea sa te angajezi tu la ei?

 5. Mersi……Catalin….m-am luminat.Imi place noul format.
  Am citim si mesajul Cristinei,are dreptate;la primul examen sin sesiunea trecuta,a sta langa mine o d-na (nu stiu la ce profil e studenta) care a picat primul examen pt ca s-a zapacit si n-a mai stiut ce si cum a bifat,si am auzit ca mai multi studenti au patit acelasi lucru.Pe urma ne-am obisnuit cu noutatile dar la fiecare examen am stat si mi-am verificat testul ca sa fiu sigura.
  S-aveti o saptamana minunata !!!!!!! pupici

Leave a Reply

Your email address will not be published.