Continuare

Legat de ultimul post, am fost la saptamana trecuta la Botosani sa rezolv problemele.

La pensii ‘nu am rezolvat’ repede. Am aflat ca de fapt nu datoram nici acel 1 leu, pentru ca a fost o eroare de calcul. Plicurile au fost scrise de mana deoarece as fi avut alta adresa pe contractul de asigurare fata de cea din buletin (total gresit). Am depus o copie dupa adeverinta de suspendare al PFA-ului, pe care mi-am trecut frumos, caligrafic numarul de telefon, se pare ca nu exista norme de aplicare pentru suspendarea unui PFA, voi fi anuntat ulterior sa ma prezint, partea buna este ca teoretic nu va trebui sa mai platesc maririle din ianuarie si februarie (insa ma astept sa-mi vina o amenda ca nu le-am platit :)  )

Trec la urmatoarea problema, primisem o scrisoare de la Tiriac sa trec sa fac o cerere sa-mi reinoiasca cardul, altfel raman fara el.  Fiind angajati foarte putini am ajuns chiar la seful de filiala, care mi-a spus ca de fapt daca am folosit cardul nu trebuie sa depun nici o cerere. Totusi il folosisem doar online si pentru a fi sigur, dar  si fiindu-mi dor de scris de mana am completat o cerere sa fiu sigur.

Dupa ce am ‘rezolvat’ si asta ma indrept spre casa de sanatate sa ma schimb de pe PFA pe Persoana fara venit. Dupa ce am stat intr-un miros foarte fermecator aproximativ o ora la coada, intru, reusesc sa-i explic respectivului ce vreau, si cand sa se apuce sa ‘bage in calculator’ imi zice ca de fapt mai trebuie o adeverinta de la Finante. Ii spun ca trag o fuga si revin, insa raspunsul surprinzator a fost ca ei lucreaza doar pana la 12 ca e vineri.

Asadar am avut o zi plina de reusite, Multumesc pe aceasta cale Statului Roman, fara el nu as fi reusit! Aceste reusite mi-au imbunatatit moralul, si speranta ca in sfarsit suntem pe un drum bun!

 

3 thoughts on “Continuare”

  1. Imi place cum te…distrezi tu in timpul liber! Daca e tragic sau comic? Sa zicem ca e tragi-comic, asa, ca sa facem haz de necaz…

  2. Buna dimineata! Am observat schimbarea la fata si nu pot sa spun ca nu-mi place desi nu prea agreez tonurile de gri. Chiar imi place. Ai luat fotografia de undeva sau este facuta de tine? Nu ca ar avea vreo importanta, oricum este o imagine absolut remarcabila. Si fiindca tot a venit vorba, uite ca vine si primavara. Eu astept fotografiile tale din natura sau de pe dealurile patriei cum spui tu. Ar adauga putina culoare vietii asteia in tonuri sumbre.

    1. Nu ma asteptam sa remarce cineva schimbarea, ma plictiseam aseara si am zis sa fac sa para putin mai profesionala pagina.
      Fotografia e facuta de mine acum vreo 2 ani. Aici poti gasi mai multe fotografii mai vechi facute de mine: http://macsimc.deviantart.com/gallery/
      Abia astept si eu sa dea putin caldura sa ies pe dealurile patriei :)

Leave a Reply

Your email address will not be published.