Greva foamei?


In ultima vreme  urmaresc din cand in cand unele televiziuni de stiri sa vad ce mai zic.
Acum vreo saptamana am vazut prima data personajul. O invatatoare din Caracal intrata in greva foamei de 30 si ceva de zile. Astazi am vazut-o din nou, si parca arata chiar mai bine. Nu o as ma leg de motivatia grevei, insa am cateva intrebari/curiozitati:

– Vi se pare ca femeia din imagine nu a mancat de 40 si ceva de zile? (ea zice ca bea doar apa cu lamaie)
– De o saptamana este internata in spital, cine suporta plata spitalizarii? (in plus, pana la spitalizare avea 3 controale zilnice asigurate de ambulanta.)
– Cati romani au asa conditii intr-o camera de spital? (vezi mai jos filmul)
– In perioada asta ia cumva concediu medical?
– Daca in perioada aceasta nu a fost la servici, va fi data afara?

Si una din alt unghi:  Daca ipotetic ar muri , biserica va considera actul ca un protest sau o sinucidere si va  actiona ca atare?

– In perioada asta ia cumva concediu medical?

P.S. Imi pare rau ca nu am inregistrat o bucatica din discursul de astazi, in loc sa fac captura. Sa vedeti diferenta imensa intre filmuletul de mai sus …

3 thoughts on “Greva foamei?”

  1. Nu stiu daca sunt in masura sa comentez subiectul fiindca nu urmaresc postul asta de televiziune dar am vazut intr-una din zile pe alt post stirea asta si m-a lasat…rece. Nu vrei sa stii parerea mea despre lucrurile astea pentru ca sunt prea sloboda la gura si nu sunt prea populara din caza asta. Dar, totusi, o sa spun ceva. Dumneaei a reusit cu siguranta sa atraga atentia (presei in special) si sa primeasca cele mai bune ingrijiri, in timp ce altii mor cu zile sau se roaga la Dumnezeu sa nu ajunga la spital. A, si inca o remarca. Daca bea doar apa cu lamaie si arata atat de bine, probabil si-a ratat vocatia. Trebuia sa se faca manechin.

  2. Catalin, considerand ca, fie si numai pentru ce ai facut pt noi cei multi, trebuie sa te sprijinim pt concursul la care participi. In alta ordine de idei – am o curiozitate; cu ce te ocupi acum, adica as dori sa aflu daca lucrezi intr-un domeniu legat de facultatea pe care ai terminat-o si probabil ca sunt excesiv de curioasa intrebandu-te din ce surse iti castigi existenta? Se intelege ca este doar pentru a intelege daca si cum valorifici un potential de creativitate/munca pe care le-am constatat urmarind postarile tale pe acest site. Este de la sine inteles ca pentru multi dintre noi esti ceea ce poate fi …modelul de urmat.Iata-ma complimentandu-te!

    1. Momentan stau pe tusa, mai prind cate un proiect (site-uri, aplicatii, treburi de astea) din cand in cand din care imi scot banii de paine si cam atat.
      E criza pentru toti…

Leave a Reply

Your email address will not be published.