LG 42LH5000

A ajuns in sfarsit la el acasa :)

Ce va pot spune despre el:

E cu adevarat mare (107 cm diagonala).  Cand am vazut cutia in casa m-am speriat. Nu prea se preteaza unei persoane ‘nomade’ platitoare de chirie , ce argumente o sa mai am eu la proprietar cand o sa renegociem chiria, el o sa vada ca am lcd cat casa si eu o sa zic ca nu sunt bani :)

I-am atasat un HDD extern Western Digital de 1TB pe usb si ruleaza aproape orice film (nu stie de decodare DTS, dar am gasit un programel care poate schimba in 10min partea audio in AC3 ).  Deasemenea stie si de subtitrari, chiar si cu diacritice. Deja am umplut jumatate din hard disk cu seriale si documentare.

Filmele Full HD se vad extraordinar, m-am uitat la un documentar si credeam ca sunt acolo :) Dar se vad ok si cele normale, daca nu stai cu nasul fix in el.

Are mod de ‘energy saving’, si chiar si pe maxim se vad ok filmele (putin intunecate, dara nah.. e scump curentul:) ).

Ce nu mi-a placut la el este faptul ca nu prea ai access la configurari cand te uiti la un film, trebuie sa opresti filmul, sa intri in setup.. dupa aia sa cauti iar filmul, etc.

De asemenea nu stie sa lateasca filmele 4:3 pe tot ecranul.(In modul TV se pot vedea programele pe tot ecranul)

Daca te uiti la un film si dai pauza …  dupa cateva minute porneste singur …

Oricum astea sunt neajunsuri minore,tv-ul in sine (la cat ma pricep eu la ele) isi merita toti banii,  si cum calul de dar nu se cauta  … zic bodaproste :)

July 07, 2009 By: Catalin Categorie: pitici Taguri: , ,


Tu ce parere ai?