Blogu` lu` Catalin

linii, curbe si pitici

Razii de noapte

Dupa nici nu stiu cata vreme am reusit sa vad o emisiune TV, romaneasca, care mi-a placut. (a mai fost una acum cateva saptamani,  la Realitatea, tot de pe la 23, insa nu a recidivat)

Dupa ce am vazut ca la Realitatea era invitat Boc, semn clar ca se apropie sfarsitul lumii, am zis sa profit de timpul ramas sa vad ce se mai intampla pe la altii.

Eu nu am cablu asa ca doar de pe internet mai urmaresc cand ma apuca pofta. Serviciul celor de la Dolce merge chiar bine, chiar daca nu au ‘la liber’ prea multe canale.

In afara canalelor de stiri la care urla unii la altii mai ceva ca la balamuc, ar mai fi cele de sport, otv si ceva posturi de manele. Printre putinele care nu se incadreaza in categoriile anterioare era si B1.  Cand am deschis era Turcescu parca , n-am idee despre ce vorbeau dar era destul de calma atmosfera. Dupa o scurta pauza publicitara a inceput emisiunea respectiva.

Se intituleaza “Razii de noapte”, prezinta Radu Naum, impreuna cu un alt Radu (nu i-am retinut numele), alaturi de ei a co-prezentat un catel simpatic, care i-a mancat unui invitat lavaliera si mai apoi a facut si o treaba in mijlocul studioului :)

Invitati au fost Ana Ularu si Artanu, si s-au purtat niste discutii ca intre prieteni,cu glume,cu  intepaturi dar putin mai inteligente, foarte departe de emisiunile pe care le mai stiam.

Sper doar ca, calitatea sa se pastreze si in editiile viitoare pe care o sa incerc sa le vizionez chiar daca ora e destul de tarzie pentru mine :)

April 06, 2011 By: Catalin Categorie: diverse Taguri:

Tu ce parere ai?


cbdoilkaufen