Scenariu Serbia si Montenegro

Acu ceva vreme am fost rugat de catre Cap. Miodrag Ivanovic din cadrul aeroclubului Serbona (Serbia) sa ajut la realizarea unui scenariu pentru simulatorul in care imi pierd uneori noptile.

Avand in vedere ca am avut ceva experienta de la realizarea scenariului cu Romania, nu a durat prea mult , asa ca inainte de Craciun am finalizat, si a fost primit foarte calduros de ‘zburatorii’ din regiune:

Drept multumire am primit titlul de membru onorific al clubului, un gest foarte frumos zic eu :)

3 thoughts on “Scenariu Serbia si Montenegro”

  1. Felicitari pentru reusita ta! Asta inseamna ca intr-adevar ai fost ocupat, diploma aceea reprezinta recunoasterea ”talentelor” tale. Ti-am spus acum ceva timp ca vei avea parte si de bucurii, nu numai de dezamagiri. Si vrei sa-ti mai spun ceva? Am sentimentul ca anul 2011 iti va aduce si alte lucruri frumoase. Mai vorbim. Apropos, spuneau la stirile de dimineata ca firmele mari din domeniul IT angajeaza programatori BUNI si ca platesc foarte bine.

  2. Buna Catalin,bine ai revenit printre noi…si felicitari !!!! Ma bucur pentru reusita ta,e minunat.Sa continui cu lucrurile astea frumoase,meriti,si se vede ca te-mplineste acest lucru.O sa fim mereu alaturi de tine sa te sustinem si sa ne bucuram impreuna de tot ceea ce ti se-ntampla.Iti doresc ca-n acest an sa ai parte de lucruri frumoase in viata ta si sa realiezi tot ceea ce-ti propui.Oricum, mai asteptam vesti de la tine.
    Sa ai o zii minunata….si sa ne tii pumnii in sesiune…..

  3. Felicitari Catalin
    In calitate de coleg de suferinta( mai degraba satisfactie) la pierdutul orelor pe Condor imi doresc probabil la fel ca tine sa mai creasca comunitatea romaneasca de pe Condor. Nu de alta dar in viata reala avem piloti buni in acest sport iar in aviatie o traditie de dus mai departe. Prin contributia ta la acest simulator reusesti sa transmiti pasiunea pentru zbor a romanilor.Desigur un gest foarte frumos al celor de la Serbona dar stii ca in comunitatea sporturilor aeriene poate si din cauza sigurantei necesare zborului se poarta foarte mult RESPECTUL fata de celalalt indiferent ca este coechipier sau adversar.
    Pentru ca noi deobicei avem orele noastre cand iesim in lume iti doresc O seara placuta!!! Sa ne vedem prin ALPI la Alpine Cup 2011

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *