Vizitez Romania

Eram plictisit extrem de tare vineri si neavand alta idee am zis sa-mi omor timpul pe simulator.

Vroiam de multa vreme sa incerc un traseu foarte lung, doar pentru a vedea daca este posibil.  Traseul a fost : Pitesti – Iasi – Focsani – Parcul Retezat si inapoi la Pitesti. In total 1000km, a fost o intreaga aventura care a durat ceva mai bine de 8 ore.

A 2-a zi am inceput sa ma gandesc daca as fi facut acel traseu cu masina cam ce as fi putut vedea. Am gasit un site care mi-a oferit o imagine de ansamblu a cam cate am pierdut :)

Siteul se numeste Vizitez Romania, si se pare ca este abia la inceput, insa are potential. Chiar daca nu are o baza de date completa, iata cate obiective a gasit pe acel traseu:

E foarte simplu de folosit, specificati de unde plecati si unde vreti sa ajungeti, si afiseaza o harta cu traseul si obiectivele din imprejurimi, daca dati click pe un obiectiv puteti afla mai multe informatii si fotografii. In felul asta puteti face chiar si o calatorie virtuala ;)

6 thoughts on “Vizitez Romania”

 1. Salut Catalin,
  Pentru ca a venit sesiunea peste noi iata ca am intrat pe site-ul tau!
  Foarte interesante postarile tale, mi-a atras atentia in mod deosebit plimbarea virtuala si asta pt ca eu pt o vreme chiar nu voi putea calatori asa incat …ma voi plimba virtual. Multumesc pentru ajutor. Sper ca cei informati sa posteze grilele modificate de la psiho anul 3. Succes tuturor colegilor!

 2. Zgryptzu, salut si tie si bine ai revenit! Nu stiu daca te-am intrebat, faci cumva si modulul de pedagogie? Tare as fi avut nevoie de niste informatii direct de la Bucuresti (parca ai spus ca esti din Bucuresti) dar de la studenti nu de la secretariat sau din alta parte. Stii, teoretic e clar, dar ”in teren” informatiile sunt foarte contradictorii pt. noi cei din provincie. Multumesc deasemenea si pt. urari, o sa avem nevoie de mult mai mult decat succes in sesiunea asta. O sa fie o adevarata provocare sa trecem examenele si cu note mari, fireste. Bafta si tine-ne la curent!

  1. Regret, eu nu fac modulul pedagogic dar, desigur, pot afla de pe la colegii de aici care il fac, deci intreaba-ma si te voi informa. Succes in sesiune si sa ne “auzim” cu bine!

 3. Pai, de exemplu as vrea sa stiu daca ei chiar au facut asistenta( la ore) in saptamana in care s-a anuntat ca se face practica comasat si daca si-au completat caietul de practica singuri sau au fost indrumati( eventual sprijiniti) de catre cineva, fiindca la noi nu au contract cu scolile si trebuie sa ne descurcam singuri, fiecare cum putem. Ideea e, ca in final sa nu ma trezesc ca cineva imi spune ca, de fapt, caietul nu e bine facut. Multumesc mult!

 4. Iata ca m-am uitat pe alte site-uri si am aflat ca trebuia sa completezi pt sesiunea I o parte si acum cea de-a II parte, desigur trebuie vizat de un prof coordonator dar…inteleg ca voi nu aveti asa ceva la Deva; nu-ti ramane decat sa te adresezi la Buc printr-un telefon sa vorbesti la secretariat sa sa-ti spuna cine iti vizeaza caietul de practica pedagogica daca ai efectuat-o, probabil este suficient directorul scolii unde ai fost, cred. Succes!

 5. Multumesc pt. efort, m-am uitat si eu pe toate site-urile pe care as fi putut gasi informatii, teoretic e totul ok, insa cand am dus partea I a caietului in prima sesiune au spus ca predam totul la sfarsitul sesiunii a-2-a, desi pe site scria clar ca trebuie predat un raport in copie de pe pag. 25. De la secretariatul facultatii mi s-a spus ca nu au foarte multe informatii nici ei si ca pe masura ce le primesc ni le ofera si noua. Asadar, ma intorc la ideea principala si anume ca n-as vrea sa constat intr-un final ca toata stradania mea a fost pe alaturi, as vrea ca ce fac sa fie bine facut si gata. Daca mai primesti informatii utile si pt. noi cei din teritoriu, dat fiind faptul ca poti fi considerata o sursa credibila, atentioneaza-ne si pe noi, te rugam, ca vezi bine, ne-au cam lasat de izbeliste.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *