Si s-a gatat!

Parca mai ieri scriam “M-a facut mama student” .

De atunci am invatat multe insa nu pot spune ca am invatat prea multa Psihologie … (cu toate ca asta a fost scopul initial, mi-am pierdut din interes pe parcurs)

Am invatat insa ca prin unitate se poate trece peste toate si de aceea tin sa multumesc tuturor celor care mi-au fost alaturi in acesti 3 ani.

Am fost astazi si am dat licenta, si, ca de obicei am facut mai bine decat faceam acasa pe simulari, rezultatul a fost 100 de puncte, semnat si parafat :)

Astept deacum hartia oficiala (trebuie de vazut ce trebuie facut pentru a o ridica) pentru a o pune in dosarul de acte , sa prinda praf :)  (nu cred ca o sa ma ajute vreodata la ceva, dar macar am satisfactia ca am facut si eu o facultate , chiar si asa cum este Spiru.. )

Asa cum am mai zis, site-ul cu teste va ramane ‘in picioare’ si va depinde de colegii mai mici continuitatea lui, foarte multi au invatat sa adauge teste asa ca nu cred ca va fi vreo problema.

Multa bafta celor care mai au de dat,… Vacanta placuta si succes mai departe celorlalti!

Numai bine,

Catalin

8 thoughts on “Si s-a gatat!”

  1. Imi place poza dar sa stii ca ai fata de Harvard nu de Spiru Haret. Si fiul meu poarta ochelari si nu uit sa-i reamintesc in fiecare zi cat imi place fata lui de intelectual. Deci, felicitari pt. noua ta realizare si te rog incaodata sa-mi spui daca a fost greu si daca ai avut emotii. In privinta hartiei oficiale, va trebui sa scoti niste banuti buni din buzunar ca sa o capeti asa ca se merita sa o tii sa prinda praf. Presupun ca te inscrii la master, daca iti permiti fireste, ca trebuie. Ce sa-ti mai spun, multumesc pt. urari, iti doresc si tie asemenea, chiar daca esti usor mahnit din cauza serviciului si mai vorbim. Numai bine si tie!

  2. Catalin , deci suntem licentiati ! Iti multumim ptr cei trei ani cand ai fost alaturi de noi, Iti doresc din tot sufletul sa te realizezi profesional asa cum iti doresti si mult noroc in viata! Urmeaza masterul acum !Vacanta placuta si……………multi bani!

  3. sal
    cum este cu masterul la spiru pe psihologie? este obligatorie prezenta sau poti sa te duci doar la examene? te rog mult sa-mi raspunzi k vreau sa urmez la brasov un master pe consiliere

  4. Un master la Spiru este fix nimic :(
    Cine ia in considerare un master la Spiru ?????????:( …bani cheltuiti fara folos .

  5. atata timp cat pe site-ul aracis apare acreditat la zi valoreaza. daca nu valora nimic si daca nu imi era de folos nici nu ma gandeam la spiru. in plus de ce sa dau 31 de mil/an la ub cand pot da 12 si are aceiasi valoare?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *