Start Trek – Seria Originala

Era singura serie pe care nu o urmarisem, si cum toti o laudau(mai ales prin alte seriale) am zis hai sa incerc, fiind si in pana de seriale acum cateva luni.

Dupa ce am vizionat astazi ultimul episod, pot sa spun sincer ca m-a dezamagit, si nu din cauza lipsei efectelor speciale – care e de inteles  pentru perioada in care a fost facut – ci din cauza lipsei scenariilor mai diversificate.

Pana si eu visez mai diversificat decat scenaristii lor, si ca sa fie mai ciudat, de obicei sunt calupuri intregi de episoade cu mici variatii pe acelasi tema, daca le mai imprastiau poate era mai putin vizibil aspectul.

Sunt cam 2-3 scenarii de baza, dar in principal  ajung pe o planeta pe care dau de o societate mult mai avansata si care de obicei is bate joc de ei, sau ii omoara nitel in incercarea de a-i ajuta. Altul ar fi intalnirea cu personaje importante din istoria Pamantului , pe tot felul de planete.

Chiar daca nu a fost prea reusit (din punctul meu de vedere), tot respectul pentru ceea ce a generat si nu numai prin cele 4 serii care i-au urmat (The Next Generation, Voyager, Deep Space 9 si  Enterprise).

Chiar daca are inocenta si farmecul filmelor vechi, aduce foarte mult cu filmele S.F. (si nu numai) produse in ziua de astazi: fara prea multa actiune si axarea pe personaje si interactiunile dintre acestea.

O parte buna ar fi ca de obicei reprezentantele feminine  sunt imbracate destul de sumar :)

 

One thought on “Start Trek – Seria Originala”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *