Voi ce visati?

Pana nu de mult visam foarte rar (cam o data pe an), si atunci cand se intampla se repeta aceiasi scena.

De aproximativ un an visele au inceput sa se inmulteasca si sa se diversifice, facandu-ma curios ce viseaza altii.

Impreuna cu sora mea, am realizat un mic site in care sa ne impartasim visele iar cei care nu viseaza sa-si poata hrani curiozitatea citind visurile celorlalti.

Oricine poate adauga vise, se poate face chiar si fara a-ti crea un cont insa doar astfel iti poti sa modifica ulterior visul . Visele anonime vor apare pe site dupa ce sunt aprobate de un administrator.

Mentionez ca nu este un site de interpretari sau alte trasnai, este doar o colectie de vise.

Site-ul e inca tanar asadar pot sa mai apara erori. Daca dati peste vreo una sau nu reusiti sa faceti ceva , va rog sa adaugati un comentariu aici.

Deasemenea suntem interesati de orice fel de impresie, critica constructiva, etc :)

Astept cu interes sa va citesc visele!

Era sa uit linkul : http://www.visedeimprumut.ro/

3 thoughts on “Voi ce visati?”

  1. Daca ti s-au inmultit si diversificat visele inseamna ca si problemele si frustrarile s-au inmultit proportional. Stii ca visele sunt ” dorinte deghizate”. Sa inteleg ca erai mai fericit cand dormeai fara vise? Oricum, ca idee e extrem de interesanta. Eu visez mult, dar mi-as fi dorit sa dorm fara vise…

    1. Eu stiam ca toti visam doar ca nu toti isi amintesc. Oricum, mi se par chiar interesante unele vise, mai ales ca visez doar ciudatenii :)

  2. Sigur ca toti visam, mai mult sau mai putin, numai ca nu toti dam importanta viselor sau interpretarii lor. Unii ar spune ca avem prea mult timp, eu cred insa ca lucrurile astea tin de sensibilitate si de alte lucruri pe care nu le numesc fiindca nu vreau sa jignesc pe nimeni. Oricat de ciudate ti-ar parea visele tale, cu siguranta exista o explicatie pentru ele. Eu tot consider ca este un domeniu fascinant.

Leave a Reply

Your email address will not be published.